Αγγελίες    Επικοινωνία

Επίσκεψη Γ. Παπαναστασίου στο «Παναγία Ελεούσα»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την Β΄ Μονάδα –Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Αγρίνιο, επισκέφθηκε την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γεώργιος Παπαναστασίου.

Τον κ. Παπαναστασίου υποδέχτηκαν, λόγω απουσίας της Προέδρου κας Διονυσίας Σαμαντά, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος κα Μαρία Τσούτσου, η ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου κα Μαρία Χρονοπούλου, ο Διευθυντής, μέλη της Διοίκησης, οι εργαζόμενοι και οι εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι του προσέφεραν μία ανθοδέσμη.

Ο κ. Γεώργιος Παπαναστασίου εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του από την επίσκεψη στο Εργαστήρι. Συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους για την κατάθεση της αγάπης τους προκειμένου να λειτουργεί με επιτυχία ο Φορέας και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο και στο μέλλον.

Υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στην υπό ανέγερση Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης-Οικοτροφείο που είναι πλησίον της Εκπαιδευτικής Μονάδας. Τον συνόδευε η κα Σταυρούλα Γεωργακού-Παππά, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου.

 Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» μετά την αίτηση χρηματοδότησης και την υποβολή του πλήρους φακέλου από το Δήμο Αγρινίου, ο οποίος έχει και την επίβλεψη κατασκευής του έργου. Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών.

 Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε για μια ακόμη φορά τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, ο οποίος από την αρχή της αναλήψεως των υψηλών καθηκόντων του είναι θερμός υποστηρικτής και συμπαραστάτης του έργου μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλες τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι πρόθυμα και άμεσα μας βοηθούν σε ότι χρειαστούμε.

 

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι - Αγρίνιο

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία