Αγγελίες    Επικοινωνία

Ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου οι διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στο Παναιτώλιο, σε ανάμνηση του θαύματος, τον Νοέμβριο του 1918, όπου πιστοί από την περιοχή έφεραν την Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Προυσιωτίσσης, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιδημία της γρίπης που είχε οδηγήσει στον θάνατο εκατοντάδες πολίτες της περιοχής.

Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε στον Ναό Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα τελέστηκε Μεθεόρτιος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Προυσιώτισσα.

Ακολούθησε ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεάπολης Αγρινίου πάτερ Δημήτριο Πατσιαλό και στην συνέχεια τις εκδηλώσεις έκλεισαν μέλη της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ", όπου έψαλαν εκκλησιαστικούς ύμνους υπό την διεύθυνση του Γιάννη Καραγιάννη.

Πηγή: panaitolionews.blogspot.com

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία