Αγγελίες    Επικοινωνία

Βράβευση του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Χαμόγελο του Παιδιού συγχαίρει θερμά το σχολείο μας που αναδείχθηκε στα δεύτερα βραβεία “YouSmile Awards”. Στόχος των Βραβείων αυτών είναι η ανάδειξη πρωτοβουλιών και πράξεων σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο που έχουν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό περίγυρο και εμπνέουν άλλα παιδιά ή ενήλικες.

Αναλυτικότερα η δράση μας: «Παιδιά που βοηθάνε παιδιά».

Στις 21/03/2018 οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου κα. Ξένου Ευρυδίκη και κα. Γεωργίου Ειρήνη μαζί με τους μαθητές του Β4 Υγείας καθώς και τους μαθητές του προγράμματος «Σχολική Διαμεσολάβηση» επισκέφτηκαν το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα Καλύβια Αγρινίου, για να παρέμβουν εικαστικά δίνοντας μια ακόμη νότα αγάπης και ανθρωπιάς στολίζοντας το σπίτι με τα Αερόστατα της Αγάπης.

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε στα πλαίσια του εθελοντισμού (ΥousmileAwards) προσφέροντας έτσι, ένα κομμάτι στο πάζλ που πάνω του πατάνε χιλιάδες παιδιά που δεν είχαν τύχη να έχουν ένα ασφαλές σπιτικό.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία