Αγγελίες    Επικοινωνία

Αγρίνιο: Λήστεψε ουζερί μέρα μεσημέρι!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με την απειλή μαχαιριού ο δράστης ακινητοποίησε την υπάλληλο του ουζερί και πήρε τα χρήματα από το ταμείοΑνθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου για να εντοπίσουν έναν θρασύτατο κακοποιό ο οποίος εισέβαλε μέρα- μεσημέρι σε ένα ουζερί κοντά στον κόμβο Sprider, λήστεψε μια υπάλληλο και εξαφανίστηκε.
Ο άγνωστος νεαρός άνδρας που φορούσε στρατιωτική φόρμα και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κράνος, εισέβαλε λίγο πριν τις 12.00 στο κατάστημα και ακινητοποίησε την μοναδική υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού ζητώντας της επιτακτικά να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο.
Ο δράστης άρπαξε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 50 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την καταγγελία της υπαλλήλου, ο νεαρός κακοποιός διέφυγε με ένα μηχανάκι προς άγνωστη κατεύθυνση και, με την περιγραφή που έδωσε το θύμα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία