Αγγελίες    Επικοινωνία

Κέντρο μελέτης & ανάγνωσης στην Ανάληψη Τριχωνίδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ο Πολιτιστικός μας σύλλογος συνεπής σε όλα αυτά που έχει αποφασίσει να πράξει σας κάνει γνωστό με την παρούσα επιστολή την πρόθεσή του για την δημιουργία στην Τοπική Κοινότητα Αναλήψεως ενός Κέντρου Μελέτης & Ανάγνωσης ώστε τα νέα παιδιά του χωριού, οι μεγαλύτεροι αλλά και ευρύτερα κάτοικοι των γύρω περιοχών να μπορούν να μελετήσουν, να διαβάσουν, να δανειστούν βιβλία και να συζητάνε διάφορα θέματα καλλιεργώντας και δημιουργώντας ένα διαφορετικό κλίμα που θα είναι προς το κοινό καλό.

Σας ενημερώνουμε ότι με δωρεά έχουμε εξασφαλίσει περισσότερα από 350 συγγράμματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα ενώ επίσης έχουμε εξασφαλίσει και ηλεκτρονικό υπολογιστή για να έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες του Κέντρου.

Προτείνουμε το χώρο του νυν Κοινοτικού Καταστήματος ως την καλύτερη λύση αφού βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και είναι άμεσα προσβάσιμος  και μπορεί εύκολα και γρήγορα να μετατραπεί σε Κέντρο Μελέτης & Ανάγνωσης ενώ είναι ευδιάκριτος για τους περαστικούς που θα θελήσουν κάποια πληροφορία. Το ωράριο λειτουργίας θα συζητηθεί μαζί σας, την ευθύνη για  τήρηση του οποίου θα έχει ο Σύλλογος μας όπως ευθύνη θα έχει ο Σύλλογος μας και για την καθαριότητα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

 Με εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΪΖΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συλλόγου "Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Ναυπακτίας"

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία