Αγγελίες    Επικοινωνία

Ποιοί Είμαστε

 

Η εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ» ξεκίνησε το 1995 υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Στέλλιου αρχικά ως εβδομαδιαία. Η μεγάλη αποδοχή της από το κοινό, η αύξηση του κύκλου δραστηριότητας και της κυκλοφορίας της ήταν η αφορμή για να μετατραπεί σε καθημερινή τον Ιούνιο του 2000.

Τον Μαϊο του 2007 η εφημερίδα πέρασε σε νέα εποχή με την μεταβίβασή της στον Σωκράτη Στέλλιο, σημερινό εκδότη και διευθυντή. Ο προσανατολισμός για εμπλουτισμό της ύλης με περισσότερα τοπικά θέματα και η προσέγγιση της τοπικής κοινωνίας μέσω της ανάδειξης των προβλημάτων της και όχι μόνο, έδωσαν και δίνουν στην εφημερίδα κυκλοφοριακή ώθηση.

Σήμερα συμπλήρωσε αισίως τα 3000 φύλλα κυκλοφορίας και ανανεώνεται καθημερινά σε σελίδες, ύλη και τετραχρωμίες δίνοντας παράλληλα το στίγμα της με ειδήσεις από όλο το νομό Αιτωλ/νίας με τις τόσες ομορφιές και τα τόσα προβλήματα. Είναι δε πρώτη σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των εταιρειών δημοσκοπήσεων Metron Analysis και Focus, όπως μπορείτε να δείτε και στους παρακάτω πίνακες.

Η «ΑΙΧΜΗ» στελεχώνεται από έμπειρους δημοσιογράφους και ένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών στους διάφορους τομείς έκδοσης της εφημερίδας. Συνολικά (εκτός των ελευθέρων συνεργατών) πάνω από 10 υπάλληλοι απασχολούνται στην εφημερίδα με αυξητικές τάσεις.

Η ηλεκτρονική παρουσίαση της εφημερίδας στο Internet ξεκίνησε το 2003. Ήταν η πρώτη αιτωλοακαρνανική εφημερίδα που μετέφερε τμήμα του περιεχομένου της στο Διαδίκτυο αποσκοπώντας στο να κάνει γνωστά τα τεκταινόμενα στους απανταχού Αιτωλ/νάνες και να τους φέρει πιο κοντά δίνοντάς τους το βήμα να επικοινωνήσουν μαζί μας και κατ' επέκταση με τους συμπατριώτες τους. Αυτό τον καιρό το site ανανεώθηκε εκ βάθρων και πλέον έχει μετατραπεί σε ένα portal με ειδήσεις και όχι μόνο απ’ όλο το νομό και όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται περαιτέρω φιλοδοξώντας να συνεχίσει να είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα site στο νομό μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "ΑΙΧΜΗ". Εάν μείνατε ικανοποιημένοι, θα χαρούμε στην ιδέα ότι μπορεί να την επισκέπτεστε τακτικά.

Το site μας έγινε με κριτήριο την απλότητα, εργονομία, προσβασιμότητα στην πληροφόρηση. Εάν έχετε κάποιες υποδείξεις να μας κάνετε ή εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με την εφημερίδα, μπορείτε τώρα να στείλετε e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία